ASAR Zoekhonden

Animal Search And Rescue


Stichting ASAR Zoekhonden heeft bij de belastingdienst de aanvraag ingediend om aangemerkt te worden als Algemeen Nut Beoogde Instelling. Sinds 1 januari 2014 moeten de Algemeen Nut Beogende instellingen (ANBI) een aantal gegeven publiceren op een internetsite. De volgende gegevens maken deel uit van deze vereiste.


Stichting ASAR Zoekhonden

KvK 83019812

RSIN-nummer 862693950

Bankrekeningnummer NL42INGB0007019154


Postadres:; Fossemastraat 1, 9231 BX Surhuisterveen


Emailadres: info@asarzoekhonden.nl


Bestuur:

Mevr. D.D. van Dongen, Secretaris penningmeester

Mevr. B. Willems, bestuur

Mevr. W.H. Hol, voorzitter


Alle bestuursleden verrichten hun werk op vrijwillige basis en ontvangen geen geldelijke of andere materiële vergoedingen voor hun werkzaamheden. Wel kunnen zij aanspraak maken op een reiskostenvergoeding.


Missie / Doelstelling


Ons hart gaat uit naar het welzijn van de vermiste hond. ASAR Zoekhonden zet zich intensief in om aan de vermissing een einde te maken.

ASAR Zoekhonden is een hulpverlenende stichting die ten doel heeft de vermiste hond (levend of overleden) op te sporen met behulp van zoekhonden met behulp van ondersteunende middelen zoals een onderwater drone, drone, reddingsboot en sonar. Daarnaast hebben we contact met een professioneel duikteam.

Verder zet stichting ASAR Zoekhonden zich intensief in voor het opsporen van dierenmishandeling, denk hieraan aan honden die moet willig verdronken zijn, bijvoorbeeld door ze te verzwaren.

ASAR Zoekhonden is een stichting die, landelijk, bij een vermissing, op professionele wijze haar werk verricht op een non-profit basis. De stichting kan door zowel particulieren als instanties ingezet worden.

Bij een vermissing kunt u ASAR Zoekhonden bellen op het nummer 0616028976 (7 dagen per week) ASAR Zoekhonden zal u kosteloos, met uitzondering van kilometer vergoeding, ondersteunen bij het opsporen van uw vermiste hond.

De stichting heeft ten doel het opleiden en inzetten van zoekhonden. De nadruk zal liggen op het opsporen van vermiste en mishandelde (overleden) honden.


Het financiële jaarverslag van 2021 is door het bestuur van de stichting vastgesteld en ter inzage op te vragen via email of het contactformulier
E-mailen
Bellen
Info